Maïsoogst

Voor de maïsoogst hebben we een tweetal hakselaars tot beschikking, deze zijn voorzien van apparatuur voor toevoegmiddelen in zowel poeder als vloeibare vorm. De machines worden bijgestaan door een tiental silagewagens met een inhoud van ± 40 m³. De hakselaars zijn uigerust met een acht-rijig voorzetstuk en een korrelkneuzer om een zo optimaal mogelijk product af te leveren.

Grasoogst

Maaien
Er is beschikking over een tweetal triple maaier met een werkbreedte van negen en tien meter om uw gras te maaien met een hoge capaciteit. De maaiers zijn tevens voorzien van een kneusinrichting wat aanzienlijk scheelt in het droogproces.

Harken
Het harken gebeurd met een tweetal machines. Een vier elements hark met een werkbreedte van maximaal 15 meter en een twee-elements hark met een werkbreedte van negen meter.

Grashakselen
Het grashakselen verzorgen we met drie hakselaars bijgestaan door een tiental silagewagens. De hakselaars zijn voorzien van apparatuur om toevoegmiddelen toe te voegen.

Snijwagen
De twee snijwagens zijn voorzien van 40 messen en doseerwalsen om gelijkmatig te kunnen lossen op de graskuil.

Rondebalen persen
Er is de beschikking over twee persen. Een combipers die het persen en wikkelen in één werkgang mogelijk maakt. En daarnaast een enkele pers met een aparte wikkelaar. Deze wordt veel gebruikt voor hooi en stro waarbij geen wikkelfolie aangebracht hoeft te worden.

Kleine pakkenpers
We beschikken over een tweetal pakkenpersen voor het maken van kleine balen hooi en stro.

Graanoogst

Voor het oogsten van graan beschikken wij over een tweetal Deutz Fahr maaidorsers, waarvan één een maaibordbreedte heeft van 6 meter en de ander een van 3 meter.